haeklingforbegynderetop

Hækling for begyndere

Hækling for begyndere er til dig der gerne vil igang med at lærer at hækle, og hvis det er mange år siden du har hæklet, så kan du får opfrisket din hækling med alle begynder hækleteknikkerne her.

Inden du går igang med at hækle

Når du skal i gang med hækling for begyndere, så er det vigtigt at du sørge for at læse hver del grundigt igennem inden du går igang med at hækle.

Et stykke papir

Til at starte med så kan det være en god ide, at have et stykke papir og en blyant, som du kan skrive ting ned på undervejs.

Dette vil være en hjælp

For så har du lige alle de vigtige ting, som du så hurtigt kan få et overblik over.

De forskellige dele

Alle delene og hækleopskrifterne er detaljeret og grundigt beskrevet, og jeg har indsat billedvejledninger der viser dig hvordan teknikker skal hækles.

Hækleopskrifter

I hækling for begyndere er der 4 dele, og der er et par hækleopskrifter som du kan hækle undervejs.

Efter hver del

Så hver gang du har hæklet en ny del, så vil du kunne hækle de forskellige ting, som du finder hækleopskrifter lige efter hver del.

Start her

Start med del 1, for i den del gennegår jeg de mest vigtigste hæklemasker og hækleteknikker, som er rigtig vigtige at kunne hækle.

Hækleprøver

Du vil til denne del skulle hækle en hækleprøve til hver hæklemaske, og disse hækleprøver vil du så hele tiden kunne kigge tilbage på.

Et tip til dine hækleprøver

Hver gang du har lært at hækle en ny hæklemaske eller hækleteknik, så kan du er skrive hæklemasken eller hækleteknikken ned på et stykke papir.

Klip

Klip en 2 centimeter hele vejen rundt om navnet på hæklemasken eller navnet på hækleteknikken, vikle her efter gennemsigtig tape rundt om helle papiret, men ikke mere end at du stadig kan se hvad der står på papiret.

Sy papiret fast

Nu tager du en stoppenål, og så tråder du den med et stykke garn. Sy så skiltet fast i en af hjørnerne på din hækleprøve, og sørg for at få hæftet garnenden rigtig godt.

De 7 hækleteknikker

Du kan nu hele tide se hvilken hæklemaske eller hækleteknik, du har hæklet på hver af de 7 hækleprøver.

Er det svært

Hækling for begyndere er ikke svært, og hvis du følger disse 4 dele, så vil det ene med at du kan hækle rigtig mange forskellige kreationer her efter.

Til sidst

Jeg vil nu ønske dig rigtig god hæklefornøjelse, og jeg håber du for stor glæde af at komme igang med at hækle.

 


 

Hæklenåle Etui

Mobil Etui

Hæklet brødkurv