haeklingforbegynderetop

Hækling for begyndere

Hækling for begyndere er til dig der gerne vil igang med at lærer at hækle, og hvis det er mange år siden du har hæklet, så kan du får opfrisket din hækling ved hjælp af alle begynder hækleteknikkerne her.

Inden du går igang

Når du skal i gang med hækle, så er det vigtigt at du sørge for at læse hver del grundigt igennem inden du går igang med at hækle.

Brug et stykke papir

Til at starte med kan det være en god ide, at have et stykke papir og en blyant, som du kan skrive ting ned på undervejs.

For så kan du skrive alle de vigtige ting ned på papiret, som du så hurtigt kan få et overblik over.

De forskellige dele

Alle delene og hækleopskrifterne er detaljeret og grundigt beskrevet, og de er alle skrevet unden forkortelser.

Jeg har indsat billedvejledninger i de forskellige dele, og de viser dig hvordan de forskellige hæklemasker og hækleteknikker skal hækles.

 


 

Hæklenåle Etui

Hækleopskrift 1 (Hæklenåle etui) til Hækling for begyndere, del 1 Til denne del er der ialt 3 hækleopskrifter, og den første er et hæklenåle etui. Det hækles i fastmasker, og hvis du har læst samt hæklet de teknikker som jeg beskrev i Hækling for begynder del 1 som er del 1 af 4, da vil det […]

Mobil Etui

Hæklet brødkurv

Hækling i del 2 for begyndere med lette hækleopskrifter

Hækling i del 2 for begyndere med lette hækleopskrifter Hvordan hækles en bedstemors firkant og en solid bedstemors firkant Hækling i del 2 for begynder med lette hækleopskrifter, handler om hvordan du hækler en kædemaske, og hvordan du med en kædemaske danner en ring af luftmasker. Samt hvordan du laver en magisk ring samt en glidende […]