Indeholder reklamer

Gode tilbud på garn og redskaber med mere

Opdateret februar 2024

Gode tilbud på garn og redskaber med mere kan være omfattende at skulle sidde og finde frem til, så med denne artikel håber jeg at du hurtig kan finde frem til de butikker der har de beste tilbud.

Er du på jagt efter rigtig gode tilbud på garn og redskaber med mere, til dit næste hækleprojekt eller strikkeprojekt. Så kan jeg anbefale dig, at du at kigge forbi en af de 12 online butikker herunder, for du vil kunne spare penge på dit næste garnkøb hos en af dem.

Garn og redskaber

Du finder et stort udvalg af garn fra flere forskellige producenter, og der er rigtig mange forskellige garnmærker at vælge imellem. Her ud over så finder du også et stort udvalg af flere forskellige hæklenåle og strikkepinde, fra flere forskellige producenter. Og alle disse butikker har rigtig gode tilbud på garn og redskaber med mere, til både din hækling og strikning.

Hobby artikler

Hos Rito kan også købe andre spændende hobbyartikler, og begge butikker har rigtig mange gode tilbud på garn og redskaber med mere. Og hos disse butikker, kan du også finde bøger til både din hækling og strikning samt mange andre hobbybøger.

Bøger

Hæklebøger og strikkebøger kan du tit finde tilbud på hos både Bog & idé og Gucca og de har også mange andre spændende ting, så de vil være en god ide at kigge forbi.

Venlige hækle og strikke hilsner

Anne-Pia

Et par gode råd, når du køber tilbud

  • Husk at holde øje med, hvor længe tilbuddene løber.
  • Og hold øje med, at nogle af tilbuddene kan vare fra få dage til et par dage.
  • Du se at nogle af tilbuddene, kun gælder så længe lager haves. Så husk at tjek, så du ikke går glip af det gode tilbud.
  • Alle 11 butikker har faste tilbud der skiftes ud jævnligt, og de køre samtidig andre tilbud i flere forskellige periode.
  • ! Det er vigtigt, at du skriver ned hvad du har bestilt og købt. Og når du får din faktura og dine vare tilsendt, så husk at tjek det hele igennem, ved at tjekke med det du har skrevet ned. For så er du 100 % sikker på, at du har modtaget det du har bestilt.

Tip til køb af garn!

Er du i tvivl om det garn du gerne vil købe, nu også kan bruges til det hækleprojekt eller strikkeprojekt du skal i gang med at hækle eller strikke. Så skriv en mail, til den online butik du vil købe det hos. Alle 12 butikker har en rigtig god kundeservice, og er altid behjælpelige, så du får lige nøjagtig det garn du har brug for. Hvis du er vild med juleswearts, så finder flere gode tilbud på dem.

Hækling og strikning

Skal du igang med at hækle og strikke, og har du brug for hjælp til at finde ud af hvilket garn og redskaber du skal bruge, så kan du læse meget mere i Sådan kommer du billigt og godt i gang

Garn, redskaber og tasker

Gode tilbud hos Mayflower

garntilbudogudsalgmedgodetilbudpaagarnogredskaber

godetilbudpaagarnogredskaber

garntilbud

Gode tilbud hos Kreativgarn

Tilbud hos Ofeig & Ko

Gode tilbud på garn og redskaber

Livini Strik og hækling

Garn tilbud

Garn udsalg hos Kukuk

Vivis Butik

Andre butikker

Herunder finder du andre butikker, der har flere gode tilbud, men de har ikke en kategori med tilbud.

tilbud

BUTIKKER MED GODE TILBUD

Du finder herunder flere gode tilbud hos butikker, der har alt du skal bruge til boligen og opbevaring af dit garn og redskaber. Du kan også købe tøj og tasker hos nogle af dem, samt mange andre flotte og spændende ting til dig selv og din bolig.

Tasker til din hækling og strikning

Er du vild med etuier, garntasker, hækletasker og strikketasker fra muud, så er Randomshop et godt sted af kigge, fordi de har flere af de meget flotte populære etuier og tasker. De har dog ikke på tilbud på dem, men de har tilbud på andre spændende ting.

Gode tilbud til boligen

Gode tilbud til opevaring

lammeuld

Gode tilbud til din hobby

Gode tilbud hos Octopus Denmark

Bogogide

Gucca

Helsam

Alletilbud

Gode tilbud hos Proshop

Gode tilbud hos Capida

Udsalg hos ByStær