Gode tilbud på garn og redskaber

Er du på jagt efter rigtig gode tilbud på garn og redskaber, til dit næste hækleprojekt eller strikkeprojekt. Så kan jeg anbefale dig, at du tager et kig forbi en af de 6 online butikker, for du vil kunne spare penge på dit næste køb hos en af dem.

De har rigtig mange gode tilbud, og husk at du hos Rito også kan købe andre spændende hobbyartikler de også har gode tilbud på. Og hos alle Rito – Strikkes samt Ecoknitting, kan du også finde bøger til din hækling og strikning. Du kan også finde rigtig gode tilbud hos cchobby, de har mange forskellige tilbud på hobbyartikler.

Rigtig god weekend

Mange hilsner

Anne-Pia Hansen

Et par gode råd, når du køber tilbud:

  • Husk at holde øje med, hvor længe tilbuddene løber.
  • Og hold øje med, at nogle af tilbuddene kan vare fra få dage til et par dage.
  • Du se at nogle af tilbuddene, kun gælder så længe lager haves. Så husk at tjek, så du ikke går glip af det gode tilbud.
  • Alle 4 butikker, har tilbud der løber over en længere periode.
  • ! Det er vigtigt, at du skriver ned hvad du har bestilt og købt. Og når du får din faktura og dine vare tilsendt, så husk at tjek det hele igennem, ved at tjekke med det du har skrevet ned. For så er du 100 % sikker på, at du har modtaget det du har bestilt.

Tip til køb af garn!

Hvis du er i tvivl om det garn du gerne vil købe, nu også kan bruges til det hækleprojekt eller strikkeprojekt du skal i gang med at hækle eller strikke. Så skriv en mail, til den online butik du vil købe hos. Alle 4 butikker har en rigtig god kundeservice, og er altid behjælpelige, så du får lige nøjagtig det du har brug for