Gode tilbud på garn og redskaber

Opdateret oktober 2018

Er du på jagt efter rigtig gode tilbud på garn og redskaber, til dit næste hækleprojekt eller strikkeprojekt. Så kan jeg anbefale dig, at du tager et kig forbi en af de 7 online butikker herunder, for du vil kunne spare penge på dit næste køb hos en af dem.

Du finder et stort udvalg af Hjertegarn i Vivi´s Butik, og her kan du også købe andre hobbyartikler.

Hobby artikler

Hos Rito og cchobby kan du også købe andre spændende hobbyartikler, og dem har de også begge gode tilbud på. Og hos flere af butikkerne, kan du også finde bøger til din hækling og strikning samt mange andre.

Svarta Fåret garn

Er du vild med Svarta Fåret garn, så kan du købe det hos coop. De forhandler følgende garntyper, i Svarta Fåret: Bambus blandingsgarn, bomuldsgarn, bomulds blandingsgarn, hør blandingsgarn, lamagarn, uldgarn, uld blandingsgarn, akrylgarn og akryl blandingsgarn.

Venlige hækle og strikke hilsner

Anne-Pia Hansen

Et par gode råd, når du køber tilbud

  • Husk at holde øje med, hvor længe tilbuddene løber.
  • Og hold øje med, at nogle af tilbuddene kan vare fra få dage til et par dage.
  • Du se at nogle af tilbuddene, kun gælder så længe lager haves. Så husk at tjek, så du ikke går glip af det gode tilbud.
  • Alle 8 butikker, har tilbud der løber over en længere periode.
  • ! Det er vigtigt, at du skriver ned hvad du har bestilt og købt. Og når du får din faktura og dine vare tilsendt, så husk at tjek det hele igennem, ved at tjekke med det du har skrevet ned. For så er du 100 % sikker på, at du har modtaget det du har bestilt.

Tip til køb af garn!

Er du i tvivl om det garn du gerne vil købe, nu også kan bruges til det hækleprojekt eller strikkeprojekt du skal i gang med at hækle eller strikke. Så skriv en mail, til den online butik du vil købe det hos. Alle 8 butikker har en rigtig god kundeservice, og er altid behjælpelige, så du får lige nøjagtig det garn du har brug for.