Gode tilbud på garn og redskaber med mere

Opdateret juni 2020

Gode tilbud på garn og redskaber med mere kan være omfattende at skulle sidde og finde frem til, så med denne artikel håber jeg at du hurtig kan finde frem til de butikker der har de beste tilbud.

Er du på jagt efter rigtig gode tilbud på garn og redskaber med mere, til dit næste hækleprojekt eller strikkeprojekt. Så kan jeg anbefale dig, at du at kigge forbi en af de 12 online butikker herunder, for du vil kunne spare penge på dit næste garnkøb hos en af dem.

Garn og redskaber

Du finder et stort udvalg af garn fra flere forskellige producenter, og der er rigtig mange forskellige garnmærker at vælge imellem. Her ud over så finder du også et stort udvalg af flere forskellige hæklenåle og strikkepinde, fra flere forskellige producenter. Og alle disse butikker har rigtig gode tilbud på garn og redskaber med mere, til både din hækling og strikning.

Hobby artikler

Hos Rito og CChobby kan også købe andre spændende hobbyartikler, og begge butikker har rigtig mange gode tilbud på garn og redskaber med mere. Og hos disse butikker, kan du også finde bøger til både din hækling og strikning samt mange andre hobbybøger.

Svarta Fåret garn

Er du vild med Svarta Fåret garn, så kan du købe det hos coop shopping. De forhandler følgende garntyper, i Svarta Fåret: Bambus blandingsgarn, bomuldsgarn, bomulds blandingsgarn, hør blandingsgarn, lamagarn, uldgarn, uld blandingsgarn, akrylgarn og akryl blandingsgarn.

Bøger

Hæklebøger og strikkebøger kan du tit finde tilbud på hos både Tales, Gucca og Saxo, og de har også mange andre spændende ting, så de vil være en god ide at kigge forbi. Du kan hos Saxo også finde et stort udvalg af mange forskellige bøger – lydbøger – ebøger, de kører ikke med tilbud men deres bøger kan købes til en rimlig pris, så derfor har jeg valgt at skrive dem ind også.

Alt mulige andet

Skal du finde brætspil – puslespil – andre spil – eller gode cremer og hudpleje – punge og tasker eller bare noget til gaver, så finder du til sidst et par gode stedet der har tilbud på mange af de ting.

Venlige hækle og strikke hilsner

Anne-Pia Hansen

Et par gode råd, når du køber tilbud

  • Husk at holde øje med, hvor længe tilbuddene løber.
  • Og hold øje med, at nogle af tilbuddene kan vare fra få dage til et par dage.
  • Du se at nogle af tilbuddene, kun gælder så længe lager haves. Så husk at tjek, så du ikke går glip af det gode tilbud.
  • Alle 11 butikker, har tilbud der løber over en længere periode.
  • ! Det er vigtigt, at du skriver ned hvad du har bestilt og købt. Og når du får din faktura og dine vare tilsendt, så husk at tjek det hele igennem, ved at tjekke med det du har skrevet ned. For så er du 100 % sikker på, at du har modtaget det du har bestilt.

Tip til køb af garn!

Er du i tvivl om det garn du gerne vil købe, nu også kan bruges til det hækleprojekt eller strikkeprojekt du skal i gang med at hækle eller strikke. Så skriv en mail, til den online butik du vil købe det hos. Alle 12 butikker har en rigtig god kundeservice, og er altid behjælpelige, så du får lige nøjagtig det garn du har brug for.

Hækling og strikning

Skal du igang med at hækle og strikke, og har du brug for hjælp til at finde ud af hvilket garn og redskaber du skal bruge, så kan du læse meget mere i Sådan kommer du billigt og godt i gang

Garn og redskaber

garntilbudogudsalgmedgodetilbudpaagarnogredskaber

Gode tilbud hos Kreativgarn

Gode tilbud på garn og redskaber

Livini Strik og hækling

restsalggarn

udsalgmedgodetilbudpaagarnogredskaber

Gode tilbud på garn og redskaber

garntilbud

Gode tilbud på garn og redskaber

godetilbudpaagarnogredskabernaestenudsolgt

Gode tilbud på garn og redskaber i tilbudskassen

godetilbudpaagarnogredskabersamthobbyartikler

Vivis Butik

Tilbud hos ByLind

restmarked

tilbud

Gode tilbud på symaskiner

outlet

Gode Tilbud På Julesweaters

Bøger med mere

Gode tilbud på bøger til garn og redskaber med mere

tilbud

tilbud

Aserve og Thera-Band håndtræner bolde samt cremer og meget andet

tilbud

herognutilbud

tilbud

Tilbud

Du finder tilbud på forskellige ting, rund omkring i butikken.

Brætspil – puslespil – havespil – selskabsspil og tasker

udsalgogoutlet

tilbud

tilbud