Garn til hækling og strikning et billed

Garn til hækling og strikning

Garn til hækling og strikning findes der rigtig mange forskellige kvaliteter af, og dette er både til din hækling og strikning.

Garntyper og tykkelse

Udover at der findes mange forskellige kvaliteter af garn, så findes der også garner i flere forskellige garntyper, og i forskellige tykkelser. Jeg ved det kan være rigtig svært at gennemskue hvilke garn du skal vælge, og hvordan du finder rundt i de mange forskellige garntyper og tykkelser.

Så jeg vil med dette indlæg prøve at gøre det lettere for dig, så du kan finde ud af hvilket garn du kan bruge.

Et par billeder

Jeg har til sidst i dette indlæg indsat et to billeder, som jeg tænker kan være en hjælp og gøre det nemmere at finde rundt i de mange garner.

Billed 1 i garnspinding

På det første billed kan du se hvordan garner spindes, og du kan også se hvor mange garntråde garner kan spindes af.

Billed 2

På det andet billed kan du se nogle garnnøgler med et tal på, og her har jeg skrevet hvilken garntype garnet er, samt hvad du vil kunne hækle eller strikke med de forskellige garntyper.

De to billeder

Begge billeder er gode og vigtige for alle der hækler og strikker, fordi de giver et godt og hurtigt overblik over de forskellige typer og kvaliteter til hækling og strikning.

Andre garntyper og kvaliteter

Der findes rigtig mange garntyper og garnkvaliteter i garn til hækling og strikning som du kan vælge imellem, og du vil også finde garn der kun egner sig til din hækling, lige som at du kan få garn der kun egner sig til din strikning. Så derfor vil det være en rigtig god ide, at du spørg den butik du vil købe garnet hos, om du kan bruge garnet til din hækling eller strikning, eller om du vil kunne bruge det til begge dele.

Spinding af garn

På billedet herunder, kan du se hvordan garntråde spindes, og hvor mange garntråde de forskellige garner spindes med.

Billed af garn spinding til hækling og striking

Hvad kan du bruge de forskellige garntyper til?

På billedede herunder, kan du se hvilket nr de forskellige garntyper har og hvad de hedder. Du kan også se, hvad du kan hækle eller strikke med af de forskellige garntyper.

Billed med garntyper i garn til hækling og strikning