Garn til hækling og strikning

Garn til hækling og strikning findes der mange forskellige slags garn, til både hækling og strikning. Det er både af garntyper og garn tykkelser. Det kan være rigtig svært at gennemskue hvilke garn til hækling og strikning man skal vælge, og hvordan man finder rundt i de mange forskellige garntyper.

Jeg vil med dette indlæg prøve at være lidt behjælpelig med det, så det kan bliver lettere at finde ud af hvilket garn til hækling og strikning du kan bruge. Jeg har her under indsat et par billeder med forskellige garnsymboler, garntyper samt garn tykkelser. Ud fra hver af symbolerne, har jeg skrevet en kort beskrivelse på hvad de kan anvendes til. Det er noget som mange kan få gavn af, så
jeg håber det kan være med til at gøre det letter, når man står og skal ud at finde garn til ens hækle eller strikke arbejde.

Dem jeg har indsat her under er nogen af dem som kan være vigtige, både for nybegynder men også for øvet med mere.

Her ud over findes der mange forskellige garn kvaliteter til både hækling og strikning, men der findes også garn som kun kan anvendes til enten hækling eller strikning. Dette vil jeg skrive et andet indlæg om på et senere tidspunkt. For hvis de skrives ind her, så vil dette indlæg komme til at blive alt for langt. Derfor vælger jeg, at skrive et par indlæg som kun handler om de forskellige garner til hækling og strikning, samt deres kvaliteter.

Garns forkellige tråde og antal af tråde i en garnsnor

Garn tråds betydning og små garn symboler

Anvendelses muligheder af forskellige garn typer

Garn tykkelse og anvendelse muligheder