Halsvarmer

Halsvarmer

Halsvarmer! Ja det er måske lidt tidligt at begynde at lave en beskrivelse på en halsvarmer, men jeg har igennem et stykke tid godt kunne tænke mig at strikke sådan en.

Jeg var gået igang med min halsvarmer

Egentligt så var jeg gået igang med at strikke min halsvarmer i vinters, men da den skulle strikkes i patentstrik, som er et strikkemønster der aldrig rigtig har været min stærke side, havde jeg stort set give op.

På udkig efter en halsvarmer strikkeopskrift

Jeg havde i et stykke tid kigget efter en strikkeopskrift på en halsvarmer, og havde ledt efter en af flere omgange flere forskellige steder på internettet. Men samtidig har jeg også haft søgt på YouTube, og lige pludselig lykkes det mig at finde frem til to videoer på YouTube.

Halsvarmer og to videoer

I den ene video, bliver der vist hvordan der slåes masker til tofarvet patentstrik. Og i den anden video, bliver der vist hvordan der strikkes patentstrik med 2 farver.

Så kunne jeg endelig komme igang

De to videoer var lige nøjagtig sådan nogen jeg havde brug for, for så kunne endelig komme igang med at strikke min halsvarmer i tofarvet patentstrik, så jeg blev bare så glad.

Jeg fandt en halsvarmer strikkeopskriften

Opskriften er et DROPS design, og strikkeopskriften hedder Phoenix

Garnvalg

Jeg havde brug for at strikke den med en bundfarve, og så sammen med noget garn der havde nogle flotte farveskift. Så mig valg blev at bundfarven strikkede jeg med Drops Merino Extra Fine, og garnet med farveskift blev Drops Delight, fordi garnets farver er rigtig flotte.

Phoenix strikkes med Patent strikkemønster

Jeg tænker at du og andre kan bruge de to strikketeknikker som jeg brugte til at strikke min patentstrik med to farver, så du kan se de 2 youtube tutorial til sidst i dette indlæg. Jeg håber de kan være en lige så stor hjælp til dig og andre, der gerne vil strikke Patentstrik teknikken med to farver.

Test strikning af mønster til halsvameren

Inden jeg gik i gang med at strikke min halsvarmer, så strikkede jeg nogle testprøver i med patentstrikketeknikken med to farver et par gange, for så var jeg sikker på, at jeg kunne få strikket min halsvarmer ordentligt med to farver.

Hvor lang tid brugte jeg?

Halsvarmeren tog mig ikke mere en 1 – 2 uger at strikke, og jeg syntes strikkeopskriften var lige til at gå i gang med. Da jeg havde strikket den færdig, kunne jeg igen holde min hals og nakke lun, og jeg blev rigtig glad for min dem og jeg bruger rigtig meget.

Halvarmer er gode at have på

Jeg skal strikke flere af denne slags, for de er rigtig gode, til både i efteråret og om vinteren.

En god måde at lærer nyt på!

Patentstrikning er ikke nemt, men med de to videoer, så jeg sikker på at du kan får lært det når du sidder og skal strikke teknikken derhjemme. Og du vil også nemt kunne komme igang med at strikke din halsvarmer med tofarvet patentstrik, når du først har strikket teknikken et par gange. Vil du gerne strikke en anden halsvarmer, så jeg sikker på du vil få glæde af min Halsedisse strikkeopskrift

Rigtig god strikke fornøjelse

Sådan slå du masker op til to farver til patentstrik

Du kan se på videoen lige herunder, hvordan du slå masker op med to farver, så du kan komme igang med at strikke en halsvarmer i tofarvet patentstrik.

Sådan slå du masker op til halsvarmer i tofarvet Patentstrik

Se denne video

https://www.youtube.com/watch?v=MOjw-Ea-Kuc

Sådan strikkes der med 2 farver i patentstrik

I videoen lige herunder, kan du se hvordan du strikker din halsvarmer i tofarvet patentstrik. En halsvarmer i patentstrik Når du strikker en halsvarmer i tofarvet patentstrik, så syntes jeg at mine halsvarmere bliver mere bløde, men den bliver samtidig også mere lækker at bruge.

Sådan strikker du en halvarmer i tofarvet Patentstrik
Se denne her video

https://youtu.be/clSMdrTJM4U?si=T4jKAERdDGnrgWv3