Den hemmelige julemand billed med en julemand der kigger på en julegave han holder i sin hånd

Den hemmelige julemand 2016

Den hemmelige julemand var en begivenhed i 2015, som kun medlemmerne af Garnmaskens facebook gruppe, fik mulighed for at deltage i. I år (2016) besluttet jeg mig for, at lave en ny gruppe, som hedder Den hemmelige julemand. Lige som sidste år, fik kun medlemmerne af Garnmaskens gruppe tilbud, om at deltage i den hemmelige julemand. Og I år var der 7 der tilmeldte, så vi har været 8 inklusiv mig.

Hvis du ikke lige er klar over, hvad Den hemmelige julemand går ud på, så få du en lille forklaring på den.

Du kender med garanti det med, at modtage en gave fra en du holder af. Men forstil dig nu, at du skal side og hækle eller strikke, en gave til 1 person du aldrig nogen sinde har mødt. Du får tilsendt en mail, fra den person der har står for ”den hemmelige julemand”. Denne mail indeholder nogle vigtige informationer til dig som deltager i den hemmelige julemand. Og efter en godt 7 dage, så modtager du en email. Denne er en jeg videre sender og er den email, jeg har modtaget fra den person som du skal være ”den hemmelige julemand ” for. Det vil sige, at den person er din hemmelige julegave modtager.

Når du har læst emailen igennem, skal du finde ud af. Hvilken gave eller gaver, du vil hækle eller strikke til din hemmelige julegave modtager.

Undervejs og inden for en angivende periode, er der et par ting du skal gøre.

1. Når du har besluttet dig for, hvad du vil i gang med at hækle eller strikke, til din hemmelige julegave modtager. Da skal du tage et billed af det garn du vil bruge, og det billed skal du dele i Gruppen ”Den hemmelige julemand”.

2. Undervejs når du hækler eller strikker din eller dine gaver, så skal du tage billeder af dem. De billeder skal du dele i Gruppen ”Den hemmelige julemand”.

3. Når du har hæklet eller strikket ting færdigt, så skal du tage billed af dem, og dele et billed i gruppen Den hemmelige julemand.

4. Nu skal du pakke julegaverne ind til din hemmelige julegave modtager, du skal herefter tage et billed af hver julegave – eller også et samlet billed af alle gaverne. Dette billed, skal du dele i gruppen den hemmelige julemand.

5. Du er nu klar til at pakke dine julegaver, så læg dem alle ned i 1 post pap pakke. Tag et billed af den, så det kan ses at gaverne lægger der i.

6. Det er tid til at din pakke skal sendes, du går til dit post indleverings sted eller på posthuset. Her får du skrevet pakke seddel, med de oplysninger du skal. Herefter skal du så betaler, for at sende pakken.

Husk!

Du skal huske at få, post pakke sedlen. For på den står der et forsendelses nummer, og dette skal du bruge til at spore pakken, så du ved den når frem til din hemmelige julegave modtager.

Og husk du skal tage et billed af din pakke, imens den ligger på bordet på dit posthus. Dette billed, skal du dele i gruppen den hemmelige julemand.

Den hemmelige julemand har i år (2016), varet fra onsdag d. 2 november 2016, og frem til og med mandag d. 19 december 1016. Julegaven skulle sendes senest denne dag, for så kunne vi være sikker på, at julegaverne nået frem, til alle julegave modtager inden jul.

I gruppen har alle haft travlt med at hækle og strikke, og der er blevet hæklet og strikket mange smukke gaver til, de hemmelige julegave modtagere.

På billederne herunder kan du se, alle de finde gaver pakket ind.

1 billed med 3 julegaver på

2 billed med en stor julegave
4 billed af 3 røde julegaver med en konvelut
5 billed af 2 julegaver der lægger lidt ind over hinanden
6 billed med et hjerte hvor der kan ses nået der lægger noget hæklet under
7 billed med en stor julegave
gave nummer 8 billed med 4 julegaver

Den hemmelige julemand har jeg i år valgt at lave som en gruppe, og alle har hygget sig rigtig meget. Vi er blevet inspireret af hinandens hækling og strikning, samt valg af de gaver vi har hæklet og strikket.

Det er en rigtig god og spændende måde, at hækle eller strikker gaver på. For til sidst, at se en færdige resultat. Og til slut få af vide, at den vi har være hemmelige julemænd for, også bliver glade for det vi har hæklet eller strikket.

I dag skriver vi så torsdag d. 22. december 2016, og alle de hemmelige julegave modtager har nu modtaget deres gaver fra hver deres hemmelige julemand.

Du kan se på billederne herunder, hvad det er vi alle sammen har modtaget i julegave.

Alle er blevet rigtig glade for deres julegaver, og alle har også fortalt at de rigtig gerne vil deltage i Den hemmelige julemand næste år.

Tak til alle der deltog

Til slut vil jeg slutte dette indlæg af med, at sige tusinde tak til: Lonnye Bacher, Dorthe Krog-Nielsen, Tanya Fomsgaard Adsbøl, Malene Weinreich, Lisa Kofoed Rabe og Gitte Johansen, Fordi I ville deltage i den hemmelige julemænd 2016, og I alle ønskes en glædelig jul og et rigtig godt nytår.

På gensyn, til den hemmelige julemand 2017.

Kom og vær med i min gruppe

Venlige hilsner
Anne-Pia Hansen
Garnmasken

1 billed af gave 1

2 billed af gave 2
3 billed af gave 3
4 billed af gave 4
5 billed af gave 5
6 billed af gave 6
7 billed af gave 7
8 billed af gave 8