Strikkepinde

Indeholder reklamer

STRIKKEPINDE

Hvilke strikkepinde kan anbefales

Der findes rigtig mange forskellige strikkepinde mærker, og når der skal vælges de rigtige, så kan dette være rigtig svært at sige hvilke det skal være. Det har meget at gøre med hvordan de strikkepinde der skal strikkes med, passer lige præcis til dine hænder.

Hvilke strikkepinde skal du vælge?

Mine personlige erfaringer, er dem som jeg har brugt og som jeg bruger nu. Det er derfor ikke ens betydende med at, disse strikkepinde er de rigtig for dig. Men de kan være en hjælp til at, du finder lige nøjagtig de pinde som passer dine hænder.

Et par gode råd som et par strikkepinde skal opfylde

  1. De skal være behagelige at holde på
  2. De skal ligge godt i ens hænder
  3. De skal være gode at strikke med, her mener jeg også ergonomisk.

Her ud over så er der kvaliteten

Kvalitet er ikke ensbetydende med at de dyre er de beste, her har det lige så meget betydning for hvordan ens strikket tøj bliver når det er færdigt. Der er også vigtigt at se på hvilket materiale strikkepindene er lavet af, men samtidig også tjekke samlingerne fra pind til wiren på rundpinde da der her også kan være modeller der gør at ens garn bliver flosset. Det er også vigtigt at tjekke gevind, hvis der købes rundpinde som kan udskiftes med forskellige pinde og forskellige størrelser wirer. Hvis strikkepindene er lavet i træ, så skal træet være jævnt og glat og ikke ru og udjævnet.

Strikkepinde mærker som jeg kan anbefale

Knitpro

Fordelen ved Knitpro er at, de fås i flere forskellige typer. Det er også muligt at få Knitpro både som strømpepinde, almindelig strikkepinde og rundpinde. Rundpindene fås i mange størrelser, og wiren kan fås i flere forskellige længder. Herudover bruges der ærmepinde, som er en speciel pind der er noget kortere end til de almindelig pinde. De almindelige pinde findes i forskellige længder, hvilket er rigtig godt fordi vi jo har forskellige hænder. KnitPro fås dog også, som helt almindelige rundpinde.

Pony Bamboo

Dette mærke købte jeg i rundpinde før jeg gik over til Knitpro. De er helt klart mine favoritter fordi deres kvalitet er rigtig godt, men samtidig så er de glatte og det betyder rigtig meget for mig når jeg strikker.

Addi

Dem brugte jeg som begynder pinde, både som almindelige og som rundpinde. Der fås rigtig mange, og prisen er for alle og tit de fås tit på tilbud.

Strømpepinde

Du kan købe specielle strømpepinde fra Addi, det er dem hvor du strikker med 3 pinde. Du kan også købe de helt almindelig strømpepinde i forskellige størrelser og længder, fra både Addi, Infinity Hearts, Drops, KnitPro, Pony og Prym 

Strikkepinde

Du kan købe strikkepinde / jumperpinde i flere forskellige størrelser og længder, der er fra både Clover Takumi, Drops, Infinity Hearts, Järbo, KnitPro, Pony, Prym Ergonomics og The Knit Lite.

Rundpinde

Du kan købe almindelige rundpinde og udskiftelige rundpinde i flere forskellige størrelser og længder, der er fra både Addi Click, Addi Click Lace Korte, Addi Click Nature Oliven Træ, ChiaoGoo Spin Complete, ChiaoGoo Lace Twist Shorties, ChiaoGoo Lace Twist Small, ChiaoGoo Spin Small, Drops, Infinity Hearts, Järbo, KnitPro, Pony, Pony Colous og Prym.

Strikkepindesæt

Du kan købe sæt med både strømpepinde, strikkepinde og rundpindesæt i flere forskellige størrelser og længder, som du finder fra flere producenter her.

Strikning med forskellige strikkepinde