Julesweaters og de bløde pakker under juletræet indeholder reklamer

Julesweater og de bløde pakker under juletræet

Julesweaters og de bløde pakker under juletræet

Julesweaters og de bløde pakker under juletræet kan være svære at finde, og Ja! hvilken julesweater er så de bedste? Det vil finder du ud af ved at læse denne artikel, og jeg har i den forbindelse fundet frem til de 22 bedste julesweater til dig, så er du i tvivl om hvilken en du skal købe til den eller de bløde pakke under juletræet? Jamen så finder du de 22 bedste julesweater til sidst i denne artikel. Hvis du syntes det er svært at finde en færdig strikket julesweater du vil give i julegave? Så finder du de første 2 flotteste voksne strikket julesweaters. Og lige efter de to første, så har jeg fundet de 2 flotteste strikket julebluser til dig. Herefter finder du de 5 flotteste og 1 grim julesweater til voksne, og så de 6 flotteste børne julesweatere.

Sjove julesweater til de bløde pakker

De sjove julesweater er virkelig de sjoveste, og dem finder du til sidste i artiklen, og jeg har fundet frem til de 6 sjoveste børne og voksne julesweater. Der er både julesweatere med julemand – rensdyret med den røde næse – den lysende pejs med åben ild og de 4 advents lys lige op over – snemanden med grankransen med blinkende lys i julefarver – det dansende rensdyr med juletræslyskæden der blinker i forskellige farver – geviret fra rensdyret lige bag ved den italienske brusende hvidvin, med julekugler af pailletter, juletræs lyskæde med blinkende lys og bjælder rundt omkring. Ja! Du finder virkelig de 22 bedste julesweater, så du kan finde den perfekt julesweater til de bløde pakker under juletræet.. Indlægget er opdateret oktober 2023.

Julesweaters og de bløde pakker

Kan du huske juleaften, da du var barn og teenager? Så kan du garanteret også huske følelsen, når du så de bløde pakker under juletræet – og håbede de ikke var til dig! I de bløde pakker var der hjemmestrikkede sokker, praktiske halstørklæder, trøjer og sweaters var ikke lige det vi havde ønsket os, og selvom de voksne forsøgte at tale gaverne op til noget fantastisk, var skuffelsen stor. Selvfølgelig blev vi glade, hvis vi fik de bukser eller den smarte trøje vi havde ønsket os, men… Det var naturligvis fornuftigt at give os bløde pakker til jul, for tøj osv. er der altid behov for og ikke alle havde eller har råd til store dyre julegaver.

Blev du glad for de bløde pakker?

Jeg selv var nogle gange glad for de bløde pakker, for jeg kan huske, at jeg ofte ønskede mig noget smart tøj, som alle andre også havde. Men strømper, halstørklæder og sweaters som var strikket i uld, var jeg bestemt ikke glad for at få. Det kradsede og var ubehageligt at have på. Havde du det på samme måde med de bløde pakker?

Strikkede sweaters og julesweaters i et historisk lys

Om vinteren har vi mennesker altid skulle finde måder at holde varmen på, og i 1700-tallet begyndte man at kunne se strikkede trøjer/sweaters. Det var specielt i Skandinavien der blev strikket varme sweaters af uldgarn, fordi efterår og vinter her var meget kolde. Julemotiverne på sweaters var ikke noget man så, i hvert fald ikke på samme måde som vi ser det i dag. De blev dog rigtig populære i 1960erne og frem til 1980erne. Og igen i 1990erne steg populariteten på grund af popkulturen og catwalken. Popkulturens stjerne og catwalkens modeller deltog mere og mere i designprocessen og fik derfor indflydelse på, hvordan de strikkede julesweaters skulle se ud.

Designs af julesweaters

Mange af de julesweaters der blev designet, fik tv-stjerner på i diverse programmer og serier. Og de sweaters kunne mange mennesker åbenbart lide – specielt i USA – for det blev nærmest en tradition at have julesweaters på, når familie eller venner var samlet. Nogle blev givet som hadegaver fordi de ikke var særlig kønne og andre decideret grimme.

Julefrokost sweatere

Til julefrokoster kunne man se dem, der havde fået en i hadegave, de havde den på til stor morskab for selskabet. Det blev til en mindre tradition, at den der havde givet en julesweater i hadegave selv, fik en næste år. Kan du huske filmen? Du har sikkert set filmen ”Bridget Jones Dagbog”. I den har hovedpersonen sådan en julesweater med motivet af et stort rensdyrhoved på.

Julesweater designs ændrede sig

På et tidspunkt ændredes designs af julesweaters så de i stedet for at være sjove (og måske også grimme) blev flotte designs, som generelt er blevet mere populære. I dag er de så flotte med små og store motiver, og flottere farvesammensætninger at de ligefrem er blevet eftertragtede. Og, jeg må komme med en indrømmelse. Jeg synes mange af dem er rigtig flotte!

Til de 22 bedste julesweater og de bløde pakker under juletræet

De første 2 flottes julesweater, er strikket, og dem kan du få til både damer og herre i forskellige størrelser. Lige efter finder du de 2 flotteste julebluser til herre og damer, og de er både flotte men også i et simpelt design.

Mine julesweater farvoritter i år

Jeg vil i starten til være julesweater afsnit skrive hvilke julesweaters der er mine farvoritter i år. Og til dette afsnit med de 2 strikket julesweater og julebluser, der er jeg vild med nr 1 og 3, så de to er mine strikket julesweater og julebluse farvoritter i 2023.

Nr 1

Den flotteste strikket dame julesweater

Nr 2

Den flottest strikket herre julesweater

Nr 3

Den flottest strikket blå dame julebluse

Nr 4

Den flotteste strikket blå herre julebluse

De 5 flotteste og 1 grim julesweater til voksne

De næste 6 julesweater er i nogle rigtig flotte farver, og med de 5 flotteste og 1 grim julesweater til voksne, får du virkelig den rigtig gode julestemning frem i stuen. Min favorit i dette afsnit bliver nr 7, for jeg kan rigtig godt lide den grønne farve og de forskellige motiver på den.

Nr 5

Rensdyr dame juletræs julesweater

Nr 6

Lama Julesweater Herre

Nr 7
Stribet Grøn Dame Julesweater

Nr 8

Stribet Grøn Herre Julesweater

Nr 9

Driving Home Julesweater

Nr 10
Grim blå Herre Julesweater

De 6 flotteste børne julesweater

Der er ikke noget bedre end at se børnene i julen hygge sig, og med de 6 flotteste børne julesweater, så vil de stråle i hele julen.

Min flotteste børne julesweater i år

Min farvorit flotteste børne julesweater, til den bløde pakke under juletræet i år er nr 11. Jeg syntes den for det første er i en rigtig flot rød farve, og for det andet, så jeg vild med det flotte grønne juletræet med rendyret i, hvilket gør den rigtig smuk.

Nr 11
Rensdyr Juletræ Julesweater Børn

Nr 12
T-Rex Børne Julesweater

Nr 13

Isbjørn børne julesweater

Nr 14

Retro børne julesweater

Nr 15

Grøn børne rudolf julesweater

Nr 16

Glimmer børne rensdyr julesweater

De 6 sjoveste børne og voksne julesweater

Du har det sikkert lige som så mange andre, at de der sjove julesweater er bare nogle du må eje. Og om det er til børn eller voksne, så skal det være de 6 bedste julesweater til både børn og voksne.

Mine 2 favoritter

De 2 sjoveste julesweater der er mine farvoritter i år, er nr 18 den røde rensdyrs børne julesweater den første, og den anden er pejse julesweater til voksne nr 19.

Nr 17

Just 5 more minutes børne julesweater

Nr 18

Rudolf børne julesweater

Nr 19

Herre pejse julesweater

Nr 20

I´m sexy and I snow it dame julesweater

Nr 21

Make It Rein Julesweater

Nr 22

Dame Prosecco julesweater