Sangfugle bluse i strik

Sangfugle bluse i strik

Sangfugle blusen gik jeg i gang med at strikke i slutningen af september 2018, og strikkeopskriften var i en bog, som du selv kan finde flere strikkeopskrifter i. Den er på engelsk, men alle beskrivelser og opskrifter syntes jeg er godt beskrevet, og var derfor lige til at gå i gang med for mig.

Sangfugle bluse med en kant

Jeg ved ikke noget bedre en at sætte mig i sofaen og bare nyde at side at strikke, og når jeg så or fat i en strikkeopskrift som denne her, så bliver jeg helt vild optaget af, og nærmest lukker alt andet uden. Den følelse fik jeg, da jeg gik i gang med strikke denne bluse, så jeg skal helt sikkert strikke flere af den.

Bogen

Du kan finde bogen med blandet denne strikkeopskrift i bogen ”Teach Yourself VISUALLY Color Knitting” og er af Mary Scott Huff, men du finder også mange andre spændende beskrivelser på flere strikketeknikker, og flere strikkeopskrifter på andre ting.

Farver og hvor langt jeg var undervejs

Mit farvevalg i til Sangfugl blusen blev i de farver, som du kan se på billedet øverst og på billedet til sidst i indlæg. Jeg strikkede et langt stykke i glatstrik, inden jeg kunne komme i gang med at strikke de sangfuglene og de franske knuder.

Sangfugle strikkes med fair isle strikketeknikken

Jeg fik strikket den flotte bort med sangfuglene hele vejen rundt på mit bærestykke, og de blev strikket med fair isle strikketeknikken. Ud over borten med sangfugle, så fik jeg sluttet af med at strikke en kant af franske knuder både i halsen og på ærmerne.

Blusen er strikket færdig

Jeg blev færdig med min Sangfugl bluse i oktober 2018, og i dag har jeg stadig rigtig stor glæde af denne bluse.

Tak fordi du læser med

Venlige hækle og strikke hilsner

Anne-Pia

Garnet til sangfugle blusen

Jeg strikket min blusen af eco cotton garn fra Nurturing Fibres og garnet kan du ikke købe i Danmark.

Billed af sangfugle bluse strikningen