Billed 1 sangfugle bluse i strik

Sangfugle bluse i strik

I går fredag den. 12.10.2018 ledte jeg så efter den seddel, hvor jeg havde skrevet ned, hvor jeg skulle strikke videre fra på mit nye design Blåbær tunika. Men nogle gange så fungere det altså bare ikke lige med de der små sedler, for det som om den bare er blevet pist væk, kender du selv til det der med de seddel?

Songbird blouse med franske knuder og en bort med sangfugle

Jeg er godt nok glad for at jeg så har kunne gå i gang med noget andet strikning, og den hedder Songbird blouse og er designet af Mary Scott Huff. Strikkeopskrift er i bogen ”Teach Yourself VISUALLY Color Knitting”, den er på engelsk og med us strikketeknikker. Herudover kan du finde, et par andre rigtig flotte designs i bog. Du kan også læse om farve relationer – andre måder at finde farver på – garn struktur samt meget mere spændende.

Det garn strikker jeg min sangfugl bluse med

Strikkeopskrift på min blåbær tunika, må lige blive læggende ved siden af mig til jeg får fundet den der seddel. Og ind til da, så vil jeg nyde at sidde at strikke på min Songbird blouse (sangfugl bluse).

Garnet jeg strikker min sangfugl bluse med

Jeg strikker blusen af eco cotton garn fra Nurturing Fibres, det er det svære ikke muligt at købe garnet i Danmark. Det garn der minder aller mest om det, og som du kan købe i Danmark er Hjertegarns organic Trio. Dette garn fåes i 21 forskellige farver, og de er alle utrolig smukke.

Farver og hvor langt er jeg lige nu

Jeg strikker min Sangfugl bluse med de farver, som du kan se på billedet neden under. Jeg skal lige nu strikke et langt stykke i glatstrik, inden jeg kan komme i gang med at strikke fransk knuder.

Sangfugle i fair isle strikketeknikken

Og det skal også strikkes en bort med sangfugle, de skal strikkes rundt på bærestykket, og skal strikkes i fair isle strikketeknikken. Når jeg har strikket et længere stykket, skal jeg nok dele et par flere billeder med dig her i indlægget.

Et hæklet tørklæde

Ud over min Sangfugle bluse, så skal jeg også i gang med at oversætte en hækleopskrift på et tørklæde. Den vil du kunne få glæde af her på Garnmasken, men jeg skal lige blive enig med mig selv om, hvilket garn det skal hækles af. Jeg deler et billed her i indlægget når jeg har besluttet mig for, hvilket garn og farver tørklædet skal hækles med.

Nu glæder jeg mig til at få strikket videre på min Sangfugl bluse, og så til at få startet på det hæklet tørklæde.

Hvad er du igang med at hækle eller strikke ? skriv gerne en kommentar og del et billed med mig på Garnmaskens facebook side

Det var alt for denne gang, rigtig god weekend 😉

Venlige hækle og strikke hilsner

Anne-Pia

Billed 3 næsten færdig med nederste del