Sangfugle bluse

Sangfugle bluse i strik

I går fredag den. 12.10.2018 ledte jeg så efter den seddel, hvor jeg havde skrevet ned, hvor jeg skulle strikke videre fra på mit nye design Blåbær tunika. Men nogle gange så fungere det altså bare ikke lige med de der små sedler, for det som om den bare er blevet pist væk, kender du selv til det der med de små sedler?

Songbird blouse med franske knuder og en bort med sangfugle

Jeg er godt nok glad for at jeg så har kunne gå i gang med noget andet strikning, så jeg strikket blusen der hed Songbird blouse og er designet af Mary Scott Huff. Strikkeopskrift er i bogen ”Teach Yourself VISUALLY Color Knitting”, den er på engelsk og med us strikketeknikker. Herudover kan du finde, et par andre rigtig flotte designs i bog. Du kan også læse om farve relationer – andre måder at finde farver på – garn struktur samt meget mere spændende.

Garnet jeg strikket min sangfugle bluse med

Jeg strikket min blusen af eco cotton garn fra Nurturing Fibres, det er det svære ikke muligt at købe garnet i Danmark. Det garn der minder aller mest om det, og som du kan købe i Danmark er Hjertegarns organic Trio. Garnet fåes i 21 forskellige farver, og de er alle utrolig smukke. Garnet er rigtig lækkert at både hækle og strikke med, og så dit hækletøj og strikketøj utrolig lækkert dejlig blødt.

KØB HJERTEGARNS ORGANIC TRIO

Farver og hvor langt er jeg lige nu

Jeg strikker min Sangfugl bluse med de farver, som du kan se på billedet neden under. Jeg skal lige nu strikke et langt stykke i glatstrik, inden jeg kan komme i gang med at strikke de franske knuder.

Sangfugle i fair isle strikketeknikken

Jeg fik strikket den flotte bort med sangfugle hele vejen rundt på mit bærestykket, og jeg strikkede dem i fair isle strikketeknikken. Ud over borten med sangfugle, så fik jeg sluttet af med at strikke en kant af franske knuder.

Et hæklet tørklæde

Ud over at jeg skulle strikke min Sangfugle bluse færdigt, så skulle jeg også i gang med at oversætte en hækleopskrift på et tørklæde. Og jeg har fået oversat hækleopskriften til tørklædet, og den danske title blev rudetørklæde, og her finder du hækleopskriften på rudetørklædet.

Jeg er blevet færdig med min Sangfugl bluse, og har fortsat rigtig stor glæde af den.

Hvad er du igang med at hækle eller strikke ? skriv gerne en kommentar og del et billed med mig på Garnmaskens facebook side

Det var alt for denne gang, rigtig god weekend 😉

Venlige hækle og strikke hilsner

Anne-Pia

Sangfugle bluse