5 bedste strømpepindesæt

Indeholder reklamer

5 bedste strømpepindesæt og som bonus hvilket du bør købe

Du er sikkert på jagt efter et strømpepindesæt og vil gerne have det bedste. Måske har du svært ved at gennemskue, hvilke sæt strømpepinde der i realiteten er de bedste – eller rettere, hvilket der er bedst. Det er du ikke alene om, for det er ikke altid lige nemt at vælge mellem de mange sæt. Nogle er mindre gode, andre gode og så er der de bedste! Denne artikel er opdateret i februar 2024.

Hvilke strømpepindesæt er så de bedste?

Det er et rigtig godt spørgsmål og mon ikke, du som mange andre også sidder med disse spørgsmål:

Hvilke pinde skal jeg vælge? Skal det være dem af aluminium, bambus, kulfiber eller træ? Hvor lange skal pindene være? Hvilke størrelser pinde skal jeg vælge? Kan jeg strikke andet end strømper med de pindene?

Svarene på disse spørgsmål får du hér.

Jeg har fundet de 5 bedste sæt til dig

Lad os starte med at se på de 5 bedste sæt og hvilket strømpepindesæt jeg vil anbefale dig at vælge. Inden jeg svarer på spørgsmålene, så lad os se på strømpepindesættene.

Om de 5 strømpepindesæt

Disse fem sæt bruges af rigtig mange strikkere og de er favorit pinde fordi de, for det første er rigtig gode at strikke både strømper og andre ting i mindre diameter med. For det andet så kan du strikke i flere timer og dage i træk med dem.

Hvordan er de at holde om?

Pindene er lette at gribe om og de er bløde at holde imellem fingre og hænder – og lette at strikke med. Alle fem er rigtig gode til alle garntyper og dit garn og masker glider let og nemt hen over dem. Disse sæt er af en rigtig god kvalitet, så du kan have glæde af dem i mange år.

Størrelsen på pindene

Alle pindene i de fem sæt jeg fortæller om her, kan du købe med pinde der både er 15 cm og 20 cm lange.

For ikke at holde dig på pinebænken, så starter vi med min bonus oplysning, nemlig hvilket sæt strømpepinde, jeg vil anbefale dig at købe.

1 – KnitPro Symfonie strømpepindesæt

I dette sæt får du 5 x 5 pinde størrelser: 2:00, 2:50, 3:00, 3:50 og 4:00 mm.

Pindelængden

Længden 15 cm.

Pindene er fremstillet af lamineret birketræ. De er bejdset og poleret hvilket giver dem deres helt specielle mørkebrune farve med nogle andre flotte farvenuancer.

Hvordan er Symfonie at strikke med?

De her er rigtig gode at strikke med og de er gode for alle der strikker. Overfladen på pindene er helt glatte og garn og masker glider let hen over dem, så det hænger heller ikke fast i pinden. De føles bløde og varme at strikke med og det er som at holde silke imellem fingrene. Du kan strikke med dem i timevis og i flere dage i træk – og du vil ikke få oplevelsen af trætte fingre eller hænder.

Hvilket garn kan du bruge dem til?

Du kan strikke med alle garntyper og du vil kunne strikke alle masker, mønstre og teknikker med dem. Du kan strikke meget små ting og ting med en større diameter, så du kan bruge dem til mange forskellige projekter ud over sokker og strømper.

Får du et etui med til pindene?

Ja! Alle pindene ligger i et klart og praktisk plastetui, hvor de 5 x 5 størrelser ligger i hvert sit aflange rum, hvilket gør at du har et godt overblik over dem.

Kan du have sættet med på tur?

Ja! Sættet fylder ikke særlig meget, så du kan have det med på tur.

Dette sæt er mit favorit nr. 1 og KnitPro Symfonie er en stor favorit hos strikkere i både Danmark og mange andre lande.

2 – KnitPro Zing

I dette strømpepindesæt får du 6 x 5 størrelser: 2:50, 3:00, 3:50, 4:00, 4:50 og 5:00 mm. Alle størrelserne har sin egen farve der har et navn efter ædelstene og hvert pindenummer er laser printet ind i pinden.

Navnene på farverne i de 6 størrelser:

Granat – 2:50 mm.

Jade – 3:00 mm.

Krysolit – 3:50 mm.

Safir – 4:00 mm.

Lolit – 4:50 mm.

Rubin – 5:00 mm.

Længden på pindende er 20 cm

Du kan også få sættet med 5 x 5 pinde i de her størrelser: 2:00, 2:50, 3:00, 3:50 og 4:00 mm.

Længden på pindende er 15 cm

De er fremstillet af en overlegenkvalitet af letvægtsaluminium, hvilket gør at de er meget stærke og at du kan have dem i mange år. Spidserne er i en sølvfarve og er utrolig glatte. Det er en stor fordel fordi det gør, at de er meget nemme at strikke hurtigt med. Garn og masker glider meget let og elegant hen over dem og det bliver ikke flosset eller sætter sig fast.

Hvad kan du strikke med KnitPro Zing?

Du kan strikke utrolig mange mindre eller runde ting med de her pinde. Pindestørrelserne du får i dette sæt, er de mest brugte størrelser der bliver strikket med.

Hvordan er de at strikke med?

KnitPro Zing er virkelig en drøm at strikke med! De virker nærmest helt silkebløde og så er de varme at holde om med både fingre og hænder. Dette er nogle pinde som du kan strikke med i flere dage og i mange timer – og helt uden at få ømme fingre eller hænder.

Hvordan er kvaliteten?

Du får pinde i en meget høj kvalitet og du vil, som nævnt, have glæde af dem i rigtig mange år.

Hvem er KnitPro Zing gode til?

KnitPro Zing er rigtig gode til alle strikkere og de er mange strikkeres favorit nr. 2.

Kan du have sættet med på tur?

Sættet fylder ikke særlig meget, så du kan nemt have det med på tur.

Får du et etui med til pindende?

Ja! Pindene er i et flot og praktisk stof etui med lynlås, og det fylder ikke særlig meget og beskytter dem og gør det nemt at have dem med på tur.

Dette sæt er mit favorit nr. 2

3 – KnitPro Karbonz

I dette sæt får du 6 x 5 pinde i størrelserne: 2:50, 3:00, 3:50, 4:00, 4:50 og 5:00 mm.

Længden på pindene er 15 cm eller 20 cm

Pindene er fremstillet af sort kulfiber og spidserne er lavet af messing.

Karbonz pindene er meget lette og materialet de er fremstillet af, er et af de stærkeste der findes i dag. Karbonz har en høj styrke, hvilket gør at du let og elegant kan trække maskerne hen over pindende og at de har samtidig en stor fleksibilitet når du strikker.

Hvordan er Karbons at strikke med?

De her strømpepinde er virkelig gode at strikke med. Ud over at de er lette, så er de også lavet med en glat finish, der gør at garn og masker glider let hen over pindene uden at de hænger fast eller flosser garnet. En ting der er vigtig at fortælle om dem er, at spidserne er af messing, så du kan strikke rigtig hurtigt med dem. Hvis du har udfordringer med dine fingre eller hænder, så er de her pinde nogle jeg kan anbefale. Du får en rigtig god strikkeoplevelse med dem og du kan strikke i mange timer og i flere dage i træk.

Får du et etui med til pindene?

Ja! Alle pindene er i et sort/gråt etui med lynlås og de ligger indeni et gennemsigtigt plastiketui, hvor pindene sidder fast mellem en bred sort elastik og spidserne sidder nede i et lille rum der passer til spidserne.

Hvem er KnitPro Karbonz gode til?

KnitPro Karbonz er rigtig gode hvis du er begynder, let øvet og øvet, men de er også favorit pinde nr. 1 for rigtig mange strikkere.

Kan du have sættet med på tur?

Sættet fylder ikke særlig meget, så du kan nemt have dem med på tur.

Dette er mit favoritsæt nr. 3

4 – KnitPro Bamboo

Dette strømpepindesæt er fremstillet af det bedste og flotteste naturlige japanske bambus. Bambus er et meget let materiale og er samtidig meget stærkt, hvilket gør at pindene i japansk bambus holder rigtig godt og du kan have glæde af dem i mange år frem.

Længden på pindene er 15 cm eller 20 cm

I dette sæt får du 7 x 5 pinde i størrelserne: 2:00, 2:50, 3:00, 3:50, 4:00, 4:50 og 5:00 mm.

Er de gode til begyndere?

Ja! De er rigtig gode til begyndere og de er faktisk rigtig gode til alle der strikker med denne pindetype.

Om KnitPro Bamboo

KnitPro Bamoo er meget behagelige at strikke med. Dit garn hænger ikke fast i pindene og alle garntyper glider let og elegant hen over dem, hvilket betyder rigtig meget for dit strikketøj.

Hvordan er de at strikke med?

Pindene føles helt silkebløde og de er så lette at strikke med, at du nærmest ikke mærker dem imellem dine fingre og hænder, når du strikker.

Kan du nemt skifte imellem pindene?

Ja! De er meget nemme at strikke med og du kan nemt skifte mellem de fem pinde. Du kan også strikke hurtigt med dem.

Hvordan bliver din strikning?

Både dine masker og strikning bliver rigtig flot med de her pinde. Det er nemt at strikke alle masketyper, mønstre og teknikker. Det er en kæmpestor fordel, for af en eller anden grund så er det ikke alle pinde du kan det med.

Får du et etui med til pindende?

Ja! Alle pindende ligger i et klart og praktisk plastetui, hvor de 7 x 5 størrelser ligger i hvert sit lille aflange rum. Det gør det nemt for dig at have et godt overblik over alle størrelserne.

Kan du have sættet med på tur?

Ja! Sættet fylder ikke særlig meget, så du kan have det med på tur.

Det er mit favoritsæt nr. 4

5 – KnitPro Ginger

Du får 8 x 5 pinde i disse størrelser: 2:50, 3:00, 3:50, 4:00, 4:50, 5:00, 5:50 og 6:00 mm.

Længden på pindene er 20 cm

Du kan få et sæt med 7 x 5 pinde i de her størrelser: 2:00, 2:50, 3:00, 3:50, 4:00, 4:50 og 5:00 mm.

Længden på pindene er 15 cm

Pindene er fremstillet af lamineret birketræ, som gør at du får nogle stærke og meget holdbare pinde. De vejer ikke særlig meget og så føles de varme at sidde med. Dette er en fordel, fordi det gør dem meget lette at strikke med.

Hvordan er KnitPro Ginger at strikke med?

Ginger er behagelige at strikke med og så føles de bløde mellem fingrene.

Kan du strikke med tyndt garn?

Ja! Du kan strikke strømper af både tyndt og tykt strømpegarn med dem og du kan faktisk strikke med alle garnkvaliteter med de her pinde.

Får du et etui med til pindene?

Ja! Du får KnitPro Ginger pindesættet samt en pindemåler med og det er i et flot og praktisk etui som du nemt kan åbne og have med på tur.

Hvem er KnitPro Ginger gode til?

De her pinde er rigtig gode til alle strikkere og der er mange strikkere som er meget glade for dem.

Det her sæt er mit favoritsæt nr. 5

Skal du købe rundpindesæt?

Hvis du ud over strømpepinde også skal købe et rundpinde sæt, så finder du her de 5 bedste rundpindesæt