Skype hjælp til din hækling og strikning

Du er lige begyndt at hækle/strikke og har brug for lidt hjælp – eller du er gået i stå og skal ha’ et lille skub til at komme videre?

Via Skype hjælper jeg dig videre med de udfordringer du har. Det kan fx være at du har svært ved et mønster eller en teknik og lige skal have vist, hvordan du gør. Er du kørt fast i en af mine gratis opskrifter, hjælper jeg også så du kommer i gang igen.

Prisen for min Skype-hjælp er 25,00 kr. for 15 minutter.

Du kan også købe et “Klippekort”:

Køb 5 x 15 minutter (i alt 75 min.) for 112,50 kr.

Køb 10 x 15 minutter (i alt 150 min.) for 200,00 kr.

Vil du blot bestille 15 minutter finder du en ledig tid i kalenderen og bestiller. I vinduet der popper op vælger du betaling for 1 x 15 minutter (25,00 kr.).

Vil du købe et klippekort finder du en ledig tid til din første Skype hjælp og bestiller den. I vinduet der popper op vælger du betaling for det klippekort du vil købe, 5 x 15 min. (112,50 kr.) eller 10 x 15 min. (200,00 kr.). Når du så har brug for hjælp igen sender du blot en e-mail og så aftaler vi hvornår. Du behøver derfor ikke at bestille tid igen her.

Forbered hvad du vil have hjælp til inden vi begynder at Skype.

Gør din Skype klar i god tid før den aftalte tid.

Et par minutter før vi går i gang ringer jeg dig op på Skype, så vi er sikre på at have forbindelse.

Når de 15 minutter er gået runder vi af, men mangler vi lige et par minutter mere for at du kan komme videre tager vi naturligvis dem inden.

• Har du brug for hjælp til flere problemer, så overvej om du har behov for flere tider eller et klippekort.

Bemærk! Skulle der opstå tekniske problemer med Skype, internettet eller lign., som ikke kan løses med det samme, så aftaler vi en ny tid, så du får den hjælp du har brug for. Den tid som de tekniske problemer varer, går naturligvis ikke fra dine 15 minutter.

Bliver du forhindret i at Skype på den bestilte tid, så giv mig besked på e-mail så hurtigt som muligt. Så finder vi et andet tidspunkt og/eller dag.

Bemærk! Jeg kan desværre ikke hjælpe med andres opskrifter, men vil anbefale at du kontakter udgiveren/sælgeren/designeren i stedet. Jeg hjælper desværre heller ikke med tunesisk hækling.

[booked-calendar calendar=135]