gaver og garn billed af gaver og garn samt julepynt

Julegave ideer 2016

Hvis du har det lige som mig, så syntes du sikker også at det er spændende at kigge efter hækle eller strikke ting, og mange gange så popper der lige en ide op. Og nu har jeg siddet og kigget efter julegave ønsker, på ting som jeg godt kunne tænke mig, at få i julegave. Min liste blev rigtig lang, men jeg fandt også en del ting som jeg gerne vil dele med dig.

Jeg er sikker på, at du ville kunne få glæde af disse ideer til din jule ønskeseddel.

1. Pryms Garnholder

Den er rigtig smart, fordi den holder din garnnøgle et sted. Du vil undgå, at din garnnøgle ruller rundt eller filtre sig sammen når du hækler eller strikker. Den er af plast, og måler 12 centimeter i højden og 9,5 centimeter i diameter. Det smarte ved den er, at den er 2 delt hvilket gør det nemt at skille den ad. Men der er også et lille hul, i midten af toppen og den er i klar plast.

Jeg har fundet den her til 49 kr.

garnholder billed af garnholder i plast

2. Saks fra fiskars

En saks der ikke er særlig stor, er vigtig for en hækler eller strikker. Denne klassiske model, er 13 centimeter hvilket gør den perfekt at have lige ved hånden. Men da den ikke er så stor, kan du nemt have den med på Café til hækle og strikke hygge dage. En sidste rigtig god ting ved lige netop denne sy saks er, at den er god til både højre- eller venstrehåndet.

Jeg fandt den til 99 kr. her

Sysaks billed af sysaks

3. HÅNDBOG I HÆKLING

300 TIPS OG TEKNIKKER OG TRICKS
Af Jan Eaton

Den er på 160 sider, og den er super god fordi med denne bog, har du lige en hjælpende hånd til din hækling lige ved hånden. Men du kan også finde meget inspiration i bogen, samt et kapitel med opskrifter og diagrammer. Mangler du hjælp til hækleteknikker, da finder du også et kapitel med det. Samt meget mere.

Den fandt jeg til 239 kr. her

håndbog i hækling billed af hækle bog

4. 100 hæklede firkanter

Fantasifulde og smukke firkanter til tæpper,
puder og meget mere.
Af Leonie Morgan

Denne bog er på 144 sider, og du får meget inspiration til firkanter i flere forskellige farver. Du finder både hækleopskrifter og hækle diagrammer på firkanter i mange forskellige modeller, og du får også et lille skema der viser hvor mange firkanter du skal bruge til tæpper i forskellige størrelser.

Den så jeg her til 249,95 kr.

hæklet firkanter billed af bog med hækleopskrifter på firkanter

5. KnitPro Waves Hæklenålesæt

De her hæklenåle er bare de bedste der findes, og de er rigtig behagelige at hækle med både for fingre og håndled. De er fremstillet af Aluminium, og skaftet af utrolig blødt gummi. Hæklenålene er 13,5 centimer lange, og krogene måler fra 2 – 6 millimeter. Sættet indeholder 9 forskellige størrelser, og er fra 2:00 til 6:00 millimeter. Alle hæklenålene har hver sin farve, i hver størrelse, hvilket jeg syntes gør dem rigtig smarte. Og KnitPro Waves seriens hæklenåle er opkaldt efter, hver deres blomst og krydderi, så de matchede hver deres farve.

Det sæt har jeg fundet til 259 kr.

knitpro waves hæklenåle billed med hæklenålesæt

6. Prym Garntaske

Mål: 42 x 14 x 15,5 centimeter Den er i sort med hvide prikker, og røde kanter. Du vil også kunne finde den i andre farver, men jeg er selv rigtig vild med den her. Tasken er rigtig smart, for den er nem at have med til eksempelvis Cafe hækle og strikke hygge. Du kan have op til 12 – 14 garnnøgler, hæklenål og et par strikkepinde.

Se den fandt jeg til 365 kr.

taske til garn med mere billed af tasken

7. KnitPro Thames strikkepinde taske

Mål: 27 x 18 x 5,5 centimeter Tasken er rigtig nok en af de bedste, for du får plads til både hæklenåle og strikkepinde et sted, Der er plads til at dine udskiftelige wire, en speciel aflang plastlomme hvor ens saks kan ligge i. Den er simpel at transportere, den er lavet i et hårdt materiale så din hækle, strikke og sy redskaber er beskyttet. Den er beklædt med imiteret læder og foeret med velour, den har 2 hanke der er lette at tage af.

Her fandt jeg tasken til 399 kr.

håndarbejds taske billed af tasken

8. KnitPro Cubics Deluxe Rundpindesæt i Birketræ

Udskiftelige pinde i størrelserne 4:00 -> 8:00 millimeter, og wire i størrelserne 1x 60 millimeter – 3 x 80 millimeter – 1 x 100 millimeter. Som den strikke nørd jeg er, da er det her et af mine favorit mærker indenfor strikkerundpinde. De er lækre at strikke med, de har en rigtig godt pasform og er samtidig behagelige at strikke med. En anden vigtigt at vide omkring KnitPro Cubics er, at når du skal strikke med mange masker på engang, da holder Cubics pinden dem meget bedre på. Det betyder at hvis du lægger dit strikketøj til side, da vil de ikke bare lige glide af som hvis du strikkede med andre almindelige metal strikke rundpinde.

Se her så jeg sættet til 489 kr.

strikkepinde sæt billed med strikkepinde sættet

9. KnitPro Dreamz Deluxe strømpepinde sæt i Birketræ

Sættet består af 6 forskellige størrelser fra 2:50 millimeter og op til 5:00 millimeter, de måler 20 centimeter. Det bedste af det hele er, at hver størrelse har sin egen størrelse. Disse strømpepinde er nærmest bløde at side med, og maskerne glider rigtig godt på dem. De er smidige, og så vejer de ikke særlig meget, det føles nærmest som at side med ingen ting i sine hænder

Jeg så dem til 499 kr. her

strikkepinde strømpe sæt billed med strikkepinde

10. KnitPro Dreamz Deluxe udskiftelige rundpindesæt i Birketræ

KnitPro Dreamz Deluxe udskiftelige rundpindesæt i Birketræ. Sættet bestå af 8 forskellige størrelser fra 3:50 millimeter og op til 8:00 millimeter. Ud over de udskiftelige strikkepinde, så medfølger der også 4 wire i følgende størrelser: 1 x 60 millimeter, 2 x 80 millimeter og 1 x 100 millimeter. Sættet indeholder også en 4 x wire / kabelovergang, denne kan du bruge til at koble flere wire sammen med, 1 x kabelovergang, 4 x strammenøgler samt 1 x pindemåler. Strikkepindene er runde, og ens masker glider rigtig godt på dem. De er i forskellige størrelser lige som strømpepindende, og så er de lækre at side med – vejer ikke særlig meget og de føles som at side med det blødeste silke imellem hænderne

Se dem fandt jeg til 549 kr. her

runde strikkepindesæt billed af sæt med strikkepinde