gaver og garn billed af gaver og garn samt julepynt

Julegave ideer 2018

Hvis du har det lige som mig, så syntes du sikker også at det er spændende at kigge efter hækle eller strikke ting, og mange gange så popper der lige en ide op. Og nu har jeg siddet og kigget efter julegave ønsker, på ting som jeg godt kunne tænke mig, at få i julegave. Min liste blev rigtig lang, men jeg fandt også en del ting som jeg gerne vil dele med dig.

Jeg er sikker på, at du ville kunne få glæde af disse ideer til din jule ønskeseddel.

1. Pryms Garnholder

Den er rigtig smart, fordi den holder din garnnøgle et sted. Du vil undgå, at din garnnøgle ruller rundt eller filtre sig sammen når du hækler eller strikker. Den er af plast, og måler 12 centimeter i højden og 9,5 centimeter i diameter. Det smarte ved den er, at den er 2 delt hvilket gør det nemt at skille den ad. Men der er også et lille hul, i midten af toppen og den er i klar plast.

Jeg har fundet den her til 56 kr.

garnholder billed af garnholder i plast

2. Saks fra fiskars

En saks der ikke er særlig stor, er vigtig for en hækler eller strikker. Denne klassiske model, er 13 centimeter hvilket gør den perfekt at have lige ved hånden. Men da den ikke er så stor, kan du nemt have den med på Café til hækle og strikke hygge dage. En sidste rigtig god ting ved lige netop denne sy saks er, at den er god til både højre- eller venstrehåndet.

Jeg fandt den til 99 kr. her

Sysaks billed af sysaks

3. HÅNDBOG I HÆKLING

300 TIPS OG TEKNIKKER OG TRICKS
Af Jan Eaton

Den er på 160 sider, og den er super god fordi med denne bog, har du lige en hjælpende hånd til din hækling lige ved hånden. Men du kan også finde meget inspiration i bogen, samt et kapitel med opskrifter og diagrammer. Mangler du hjælp til hækleteknikker, da finder du også et kapitel med det. Samt meget mere.

Jeg fandt den til 249 kr. hos Rito ->

håndbog i hækling billed af hækle bog

4. Fine og farverige firkanter –

du selv kan hækle
Af Lisbet Lücke Larsen

Bogen er på 48 sider, og indenholder 28 forskellige hækleopskrifter firkanter. I bogen kan du finde inspiration til at hækle mange forskellige projekter, og du får samtidig information til farvekoder – hæklemasker, hækleforkortelser samt forklaringer på de hækleprojekter du kan gå igang med.

Køb bogen til pris 100,00 kr her

Billed af bogen fine farverige hæklet firkanter

5. Infinity hearts rose 8/4

1 nøgle af 50 gram, 100 % bomuld
Garnpakke

Infinity hearts rose er blødt og lækkert at arbejde med, garnet har en flot glans der gør dit hækle eller strikkearbejde rigtig smukt. Det er velegnet til at hækling eller strikning af baby eller børn, da det på ingen måde klør eller irritere huden.

1 nøgle med 50 gram, har en løbelængde på cirka 176 meter.

Dit hæklearbejde eller strikkearbejde kan vaskes i vaskemaskinen, på finvask program ved maksimum 40 grader. Du tørre det, ved at lægge det fladt ud over et tørrestativ. Det vil være en god ide, at lægge det oven på et håndklæde.

Køb 19 nøgler til 285,00 kr her

Billed af Infinity Hearts Rose garn af 50 gram 100 % bomuld

6. KnitPro Waves Hæklenålesæt

De her hæklenåle er bare de bedste der findes, og de er rigtig behagelige at hækle med både for fingre og håndled. De er fremstillet af Aluminium, og skaftet af utrolig blødt gummi. Hæklenålene er 13,5 centimer lange, og krogene måler fra 2 – 6 millimeter. Sættet indeholder 9 forskellige størrelser, og er fra 2:00 til 6:00 millimeter. Alle hæklenålene har hver sin farve, i hver størrelse, hvilket jeg syntes gør dem rigtig smarte. Og KnitPro Waves seriens hæklenåle er opkaldt efter, hver deres blomst og krydderi, så de matchede hver deres farve.

Det sæt har jeg fundet til 278 kr.

knitpro waves hæklenåle billed med hæklenålesæt

7. Prym Garntaske

Mål: 42 x 14 x 15,5 centimeter Den er i sort med hvide prikker, og røde kanter. Du vil også kunne finde den i andre farver, men jeg er selv rigtig vild med den her. Tasken er rigtig smart, for den er nem at have med til eksempelvis Cafe hækle og strikke hygge. Du kan have op til 12 – 14 garnnøgler, hæklenål og et par strikkepinde.

Se den fandt jeg til 329 kr.

taske til garn med mere billed af tasken

8. KnitPro Thames strikkepinde taske

Mål: 27 x 18 x 5,5 centimeter Tasken er rigtig nok en af de bedste, for du får plads til både hæklenåle og strikkepinde et sted, Der er plads til at dine udskiftelige wire, en speciel aflang plastlomme hvor ens saks kan ligge i. Den er simpel at transportere, den er lavet i et hårdt materiale så din hækle, strikke og sy redskaber er beskyttet. Den er beklædt med imiteret læder og foeret med velour, den har 2 hanke der er lette at tage af.

Du kan købe den hos Rito til 418 kr.

håndarbejds taske billed af tasken

9. KnitPro Cubics Deluxe Rundpindesæt i Birketræ

Udskiftelige pinde i størrelserne 4:00 -> 8:00 millimeter, og wire i størrelserne 1x 60 millimeter – 3 x 80 millimeter – 1 x 100 millimeter. Som den strikke nørd jeg er, da er det her et af mine favorit mærker indenfor strikkerundpinde. De er lækre at strikke med, de har en rigtig godt pasform og er samtidig behagelige at strikke med. En anden vigtigt at vide omkring KnitPro Cubics er, at når du skal strikke med mange masker på engang, da holder Cubics pinden dem meget bedre på. Det betyder at hvis du lægger dit strikketøj til side, da vil de ikke bare lige glide af som hvis du strikkede med andre almindelige metal strikke rundpinde.

Se her så jeg sættet til 519 kr.

strikkepinde sæt billed med strikkepinde sættet

10. KnitPro Symfonie strømpepindesæt af Birketræ

Sættet består af følgende størrelser:

2.00, 2.50, 3.00, 3.50 og 4.00 millimeter

Hver strømpepind er 10 centimeter lange.

Strømpepindende leveres i et gennemsigtigt vinyl etui, hvor du har plads til at lægge 2 x 6 strømpinde i andre størrelser.

Køb sættet til 268,00 kr hos Rito

Billed af KnitPro Symfonie Strømpepindesæt af Birktrae

11. KnitPro Symfonie strømpepindesæt af Birketræ, i 6 forskellige størrelser.

Sættet består af følgende størrelser:

2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00 og 4.50 millimeter

Hver strømpepind er 15 centimeter lange, og de alle er poleret så hver strømpepind har sit eget kunstneriske udtryk.

Strømpepindene sættet leveres i et elegant sort jacquardvævet etui, hvor der er syet silhuetter af blomster.

Få sættet til 435,00 kr hos Rito

Billed af KnitPro Symfonie strømpepinde saet med seks forskellige størrelser

12. KnitPro Symfonie Udskiftelige rundpindesæt i Birktræ

KnitPro Symfonie Udskiftelige rundpindesæt i Birktræ.

Sættet bestå af følgende størrelser 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 7.00 og 8:00 millimeter.

Herud over medfølger følgende:

1 x 60 cm wire

2 x 80 cm wire

1 x 100 cm wire

4 strammenøgler

8 stoppere

1 sæt kabelovergange

1 strikkepindmåler

Det hele lægger i et sort elegant jacquardvævet etui, der er syet med smukke silhuette blomster.

Få sættet til 519,00 kr her ->

Billed af KnitPro Symfonie Udskiftelige rundpindesæt i Birktræ