Min to do liste her på garnmasken

Min To do liste her på garnmasken, vil måske kunne være en hjælp til at jeg kan holde styr på alle de ting som jeg gerne vil hækle og strikke. Det skal ikke være en nogen hemmelighed, at jeg kan have være svært at beslutte mig for hvad jeg skal hækle og strikke. Da der sker rigtig meget inden for både garn – hækling og strikning, ja så kan et projekt komme til at udvikle sig til, at der er omkring 30 – 40 projekter som jeg rigtig gerne vil igang med. Men hvilket projekt er så det vigtigste, ja det jo så lige det. For jeg syntes at alle projekterne er lige vigtige, og de alle er også lige spændende. Og ved hjælp at en to do liste, vil det så være med til at jeg kan holde styr på dem?

Rundt omkring på internettet kommer der hele tiden nye spændende og utrolig flotte hækle og strikke opskrifter. Jeg har derfor også meget svært ved at beslutte, hvilket projekter jeg vil bruge tid på, og hvilket et jeg så lige skal starte på.

Det er ikke kun opskrifter som der hele tiden kommer nye af, jeg vil nemmelig også gerne igang med at designe mine egne hækle og strikkeopskrifter. Men ud over opskrifter, da finder jeg også garn som jeg rigtig gerne vil arbejde med. Puha det godt nok ikke nemt og derfor må jeg vist til, at beslutte mig for hvilket garn jeg gerne vil hækle og strikke med. Men også hvilket hækle og strikke opskrifter, jeg gerne vil igang med.

Til dette formål har jeg besluttet mig for, at skrive denne to do list. Dels for at gøre det mere overskueligt, men også for at jeg selv kan holde styr på de projekter som jeg gerne vil arbejder på, og på dem som jeg er igang med, samt dem som jeg har hæklet eller strikket færdigt.

Nogle af projekterne tage noget tid at hækle eller strikke, og derfor har jeg både små – mellem og store projekter igang på samme tid. Dette er for mig en rigtig god ide, fordi jeg på denne måde har noget jeg kan skifte imellem.

Min to do liste her på garnmasken er skrevet i et skema du kan se det herunder, og for hver af de projekter som jeg får færdigt vil fjerne teksten som står under hvert punkt. Jeg vil ikke følge min to do liste 100 %, men efterhånden som jeg bliver færdig med de forskellige punkter, da vil jeg indsætte et link til der hvor du kan finde frem til de forskellige opskrifter og indlæg her på Garnmasken.

Min to do liste er ikke færdig skrevet, for jeg mangler stadig at beslutte mig for, om jeg skal arbejde på et par andre hækle og strikke projekter.

To do liste

 

Nummer

Projekt navn

Design og opskrift af

1

Klokkeblomst tevarmer Anne-Pia Hansen

2

Klokkeblomst stempelkande varmer Anne-Pia Hansen

3

Hjerter dame skuldertaske Anne-Pia Hansen

4

Elegant etui i kloster mønster Anne-Pia Hansen

5

Ring of Change tæppe

Jeg hækler på dette tæppe nu, og opskriften

indenholder 111 runder og jeg er ved runde 70.

Frank O´Randle

6

Moogly CAL 2016, hæklet firkanter i mange forskellige teknikker. Jeg er igang med dette nu, og det slutter først i slutningen af november i år. Du kan læse meget mere om den CAL her:

Moogly CAL 2016

Der er flere designer i denne CAL, men det er Tamara Kelly fra Moogly

7

Hækleopskrift på Tunika med Rombe forme, hvor der er blomster i midten.

Jeg er ved at hækle på den nu, og skriver samtidig hækleopskriften. Denne hækleopskrift kommer til, at blive en købe opskrift.

Anne-Pia Hansen

8

Blomster strandnet eller indkøbsnet Anne-Pia Hansen

9

Strikkeopskrift på en soltop, den skal jeg arbejde på når jeg er færdig med indkøbsnettet. Det vil blive en gratis strikkeopskrift hvis du køber garnet hos

White Nile Cotton.

 Anne-Pia Hansen

10

Hækleopskrift på kurv til ugeblade med mere, det bliver den sjette af 6

hækleopskrifter til DEL 2 i hækling for begyndere, med lette hækleopskrifter .

Anne-Pia Hansen

11

Strikning for begyndere med lette strikkeopskrifter Del 1. Anne-Pia Hansen

12

 Strikkeopskrift 1 til Del 1 Anne-Pia Hansen

13

Strikkeopskrift 2 til Del 1 Anne-Pia Hansen

14

Strikkeopskrift 3 til Del 1 Anne-Pia Hansen

15

Mahala Mandala firkant hækleopskrift Design og hækleopskrift af: Yuliya Nilssen

fra Yulihandmade.

Oversættelse til danske af:

Anne-Pia Hansen

16

Hækleopskrift på vaskeklud Yasmin teknik ScHÖnes by Hasbe Özalan,

Oversat til dansk af:

Anne-Pia Hansen

17

 Hækleopskrift på Peek-a-boo trøje Miss Neriss

Oversat til dansk af:

Anne-Pia Hansen

18

Hækleopskrift af en Poncho.

En forspørgelse fra et medlem, af min gruppe på facebook.

Denne vil kunne købes.

Anne-Pia Hansen

19

Mandala CAL 2016, tæppe der hækles i rundt i mandala hæklemønster.

Denne CAL slutter omkring august / september månedet

For at kunne deltage i denne CAL, da skal du være

med i denne gruppe på facebook:

Crochet/Hekel Mandala CAL 2016

Annamarie Joubert-Esterhuizen

20

Hækling for begyndere Del 3, med lette hækleopskrifter. Anne-Pia Hansen

21

Hækleopskrift 1, 2 og 3 til Del 3, i hækling for begyndere med lette hækleopskrifter. Anne-Pia Hansen
22 Hækleopskrift 4 til Del 3, i hækling for begyndere med lette hækleopskrifter. Anne-Pia Hansen

23

Strikkeopskrift på Tunika.

Den vil kunne købes.

Anne-Pia Hansen

24

Hækleopskrift på firkant med Celtic Kors i midten

Venskabs ringe

Anne-Pia Hansen

25

Hækleopskrift på firkant med Celtic Kors i midten

Låste ringe.

Anne-Pia Hansen

26

Strikning for begyndere med lette strikkeopskrifter Del 2 Anne-Pia Hansen

27

Strikkeopskrift 1 til Del 2 Anne-Pia Hansen

28

Strikkeopskrift 2 til Del 2 Anne-Pia Hansen

29

Strikkeopskrift 3 til Del 2 Anne-Pia Hansen

30

Hæklet tæppe Tides of Change Frank O´Randle

31

Hækleopskrift på sjal

Dette vil kunne købes

Anne-Pia Hansen

32

Strikkeopskrift på trøje

Denne vil kunne købes

Anne-Pia Hansen

33

Min egen CAL med et hemmeligt tema

Denne vil være gratis, og den vil starter i august 2016.

Anne-Pia Hansen

34

35

36